středa 21. srpna 2013

Do kopce....z kopce





Pohled na vrchol Chopku

Jeden z výletů na dovolené na Slovensku byl i na Chopok .... lanovkou nahoru i dolů, výlet s malýma dětma, jinak to zatím nejde....

Aspoň kousek po hřebeni jsem se chtěla projít, měla jsem velkou radost při pohledu na cestu klikatící se po vrcholech Nízkých Tater, ta představa jít dál a dál byla krásná.....ale ten čas zase přijde, věřím tomu:-)

Filípek už byl unavený, tak jsem ho naložila do nosítka.... ještě pořád ho má kluk v oblibě.... jak já jsem si to nošení po tak dlouhé době užila:-)


6 komentářů:

  1. Krása, taky se těším, že jednou....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba spolu:-) nějakou evropskou dálkovou trasu, a na každém vršku fotku s pletením:-)

      Vymazat
  2. Heli a když jste tam teď byli, Kamenná chata pod Chopkom ještě fungovala normálně?! Protože kamarád teď přijel dost zklamaný, že se původní chata rozebírá a bude se tam stavět nějaké superhyperskicentrum.
    Jinak my si mmj i na Chopok vyšlápli před deseti lety (s B v břichu) v rámci treku po Nízkých Tatrách a je to prostě nezapomenutelné. Jako Jean Pierre Ďumbier. A ty hřebenovky, achjo, hned bych balila zas. Slovenské hory jsou neskutečně podmanivé. Láska.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme kolem Kamenné chaty jen procházeli, ale zdálo se, že funguje. Našla jsem i odkaz: http://www.kamennachata.sk/sk/co-ponukame/ ....škoda jen, že stanice lanovky Chopok, která se teď rekonstruuje, bude hypermoderní stavba, no tak už to dnes je....na hřebeni jsem dokonce potkala paní oblečenou jak na pláž - měla i žabky na nohách, prostě turistika pro každého.....samotu hor je potřeba vychutnávat jinde, proto ty pohledy na hřebenovku dál...
      Slovenské hory - i pro mě - krása!
      Výšlap na Chopok - super, to musela být makačka a nádhera, když se tam člověk vyhrabe:-)
      Tak přeju, ať na tebe slovenské hory dlouho nečekají:-)

      Vymazat